EN | BM
Log masuk atau Daftar
 
  +604-5024898
  Isnin - Jumaat | 8:00am - 6:00pm Ditutup pada hari cuti umum Hubungi Kami

Mengenai Kami

KFOIL ialah Perintis Pengeluar & Pembekal Penebat Reflektif di Malaysia sejak 1984. Sebelum 1988, ia dikenali sebagai REEFOIL (1984).

K Foil Insulation (Malaysia) Sdn Bhd berada di Bukit Minyak, Pulau Pinang yang mempunyai pengalaman sedekad dalam pembuatan Foil Insulation Reflektif untuk tujuan Radiant Barrier / Vapor Barrier / Penebas Haba, terutamanya untuk Pembangunan, Penyaman Udara HVAC (A/C HVAC), Pembungkusan, Aplikasi Bumbung dan lain-lain.

Kami mengeluarkan ''Bahan Penebat Reflektif'' yang telah mendapat manfaat besar dalam penjimatan tenaga untuk industri, isi rumah dan kawasan besar lain. Kami percaya bahawa kategori penebat ini adalah salah satu teknologi yang paling pesat berkembang di dunia dan kami menawarkan rangkaian produk yang pelbagai dalam kategori tersebut.
 
Kami dengan bangganya berkata, selama lebih daripada 30 tahun pengalaman, ratusan juta kaki persegi produk kami telah dipasang dalam struktur kediaman, komersil dan pertanian yang memberikan prestasi haba yang berkesan kos dan kami diiktiraf sebagai pakar dalam Kerajang Aluminium Kerja Salur HVAC di bawah nama jenama KFOIL.

Kami yakin bahawa Penebat Terma / Penebat Pendengaran Terma kami, salah satu produk utama kami, berpotensi akan mengubah cara bangunan perindustrian dan kediaman kami dibina dan penebat pada masa hadapan bagi memenuhi permintaan dan keperluan yang semakin meningkat untuk program Bangunan Hijau, serta sebagai kod bangunan dan tenaga yang lebih ketat. Malah, hampir pakar kecekapan tenaga terkemuka telah mengenal pasti penghalang sinaran dan penebat reflektif sebagai teknologi penjimatan tenaga untuk hove atau bangunan yang cekap tenaga.

Kami sedang menuju ke arah mempromosikan KONSEP HIJAU dan pembangunan MAMPAN infrastruktur bandar. Jika anda mempunyai sebarang soalan atau memerlukan butiran lanjut, pasukan khidmat pelanggan kami bersedia untuk melayani anda.

     
 
        

       

 

Visi

Memperkasakan hari ini untuk hari esok yang lebih baik

Misi

Untuk mencipta hari esok yang lebih baik, Amalan Penambahbaikan Berterusan mesti diterapkan dalam setiap KFoiler untuk memberikan nilai terbaik kepada Pelanggan, Pekerja, Pelabur, Pembekal dan Masyarakat kami


BERHUBUNG
  9 & 11, Lorong IKS Bukit Minyak 1D,14000 Seberang Perai Tengah,Pulau Pinang, Malaysia.
 
  +604-5024 898 (Office Tel),
+6016-419 6102 (Customer Service)
 
  info@kfoil.com.my
SENTIASA BERHUBUNG
   
Kami Terima
   
Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
Recent Updates